top of page

Städkraft i Järfälla AB

Företaget startade 2007 och har sitt kontor på Fjällnäsvägen 4A i Sundbyberg. Ledningen har varit i städbranschen sedan 1989. Städkraft består av ca 17 stycken anställda med uppgiften att skapa och bevara renlighet, trivsamhet och god arbetsmiljö.

Affärsidé

Hög kvalitet och bästa service sätter vi i Städkraft i första rum. När man väljer att anlita oss, får man en kvalitetsmedveten leverantör. Den högsta kvaliteten och servicen erbjuds alla kunder och på samtliga områden inom lokalvård och därtill närliggande tjänster. Både inom privat och offentlig sektor.

_DSC2616.jpg
_DSC2622.jpg

Vision

Att bli ansedd som en av städföretags mest seriösa och respekterade bolag av såväl kunder som av våra anställda. Vår målsättning är att vara en av de främsta service- och kvalitetsinriktade städföretagen i Mälardalen. 

Tjänsteutbud

Städkraft arbetar med lokalvård och därtill närliggande tjänster. I lokalvården ingår löpande städuppdrag och specialstädningar såsom golvvård, storstädningar, flyttstädningar, fönsterputsningar m.m. I uppdraget ingår oftast låsning och larm av de objekt vi åtar oss att städa, samt, felrapportera lås, dörrar eller annan större avvikelse.

bottom of page